Terapeuttinen kirjoittaminen

Kenelle?

Terapeuttinen kirjoittaminen on itsetuntemuksen lisäämisen ja omien ajattelumallien työstämisen väline, joka sopii KENELLE VAIN.  Et tarvitse aiempaa kirjoittamiskokemusta, eikä tämä työskentelymuoto edellytä hyviä kielioppitaitoja tai erityistä paloa kirjoittamiseen.

Kirjoittaminen tapahtuu ohjatusti - annan kirjoittamistehtäviä, joilla on jokin funktio. Käsittelemme harjoitukset yhdessä terapeuttisesti keskustellen. Saat myös kotitehtäviä tapaamiskertojen välillä.

Kirjoittamisen tehtävänä on avata ja pitää yllä keskusteluyhteyttä sisimpäsi kanssa.

Milloin?

Terapeuttinen kirjoittaminen soveltuu hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin ja pohdinnan paikkoihin. Voit hyötyä siitä esimerkiksi mielesi askarrellessa päätöksentekoa vaativien asioiden parissa. Muutosvaiheet elämässä, menneisyyden tapahtumien työstäminen, mieltä painavat asiat tai omien ajatusten selvittäminen - näissä kaikissa ja monissa muissa tilanteissa voit hyötyä terapeuttisesta kirjoittamisesta.

Hinta

Terapeuttinen kirjoittaminen yksilöohjauksena: 30 € /60 min 

Huom. kampanjahinta 20€/60 min 0.4.2024 saakka (sisältäen tuon ajan sisällä tehdyt tilaukset)

Matkalle itseesi

Kirjoittaminen, kun se tehdään terapeuttisessa tarkoituksessa, tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä löytömatkalle itseesi.


Käytän ohjauksessa apuvälineitä, jotka vapauttavat alitajuntasi kertomaan sinulle asioita eri tavalla kuin mikä on luontevaa arkiminällesi.

Älä arastele - tekstiä ei arvioida, se on apuväline terapeuttiseen työskentelyyn.


Tekstin arviointipalvelu

Olen harrastajakirjoittaja sekä koulutettu sanataideohjaaja. Mikäli innostut työstämään nimenomaan tekstiä, työskentelen mielelläsi apunasi.

Tämä palvelu keskittyy itse tekstiin; sen kieliopillisuuteen, rakenteeseen, kerronnan tapaan sekä sisältöön.

Hinta

Tekstien arviointi 3€/liuska (noin A4, fonttikoko 12 riviväli 1,5)

Jos tekstisi on yli 5 liuskaa, suosittelen kysymään tarjousta.

Kampanjatarjous: Terapeuttinen kirjoittaminen vain 20€/60 min. (voimassa 30.4.2024 saakka)

Luo kotisivut ilmaiseksi!